promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a tavasz, jöhet a ruhatár frissítés
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Teljesen természetes, hiszen a természettel együtt mi is felébredünk. Új élményekre vágyunk, új outfitre és szeretnénk teljesen kiélvezni a tavaszi napsütést.

Télikabát vagy átmeneti?

Míg odakinn hideg van, melegebb darabokra lesz szükséged. Az idei tavasz trendje a steppelt kabát, amelyet választhatsz rövidebb vagy akár oversize méretben is. Attól függően persze milyen stílust kedvelsz. Ha az elegánsabb megjelenés jön be, akkor válassz hosszabb kabátot, akár ballonkabátot is. A választék idén tavasszal is igen széles. Tetszik a kockás kabát, vagy virágmintát kedveled, avagy az egyszerűség híve vagy? Mindenre van megoldás.

Pótolhatatlan fleece

Tudod-e melyik textília tart minden körülmények közt melegen? Hát a fleece. A puha, kellemes tapintású felülete szó szerint ellenállhatatlan. A funkcionális dzsekiket sportoláshoz és egy kis városi sétához is egyaránt viselheted. Kaphatóak cipzáras és cipzár nélküli verzióban is. Így biztosan találsz az elképzeléseidnek megfelelő darabot. Ez a funkcionális anyag egyformán megfelelő férfiak és nők számára is. Sőt, ha a kedveseddel hasonló darabokat választotok, így a világ tudtára adjátok, hogy összetartoztok.

A mi tippünk: Igazán különleges ruhadarabokra vágysz? Akkor nézz körül a Sinsay webshopban. Férfi és női ruházat, cipők, táskák, kiegészítők széles választéka vár, és akár olcsóbban is vásárolhatsz a Sinsay kuponkód által.

Örök farmer

Nehezen találnál olyasvalaki a környezetedben, akinek ne lenne legalább egy farmerje a szekrényben. A farmer még mindig óriási népszerűségnek örvend a tervezők és vásárlók körében egyaránt. De manapság már nem csupán a klasszikus kék színben kaphatók, hanem akár piros, fekete, barna, bézs és még sok más színkombinációban is. Ez az anyag pótolhatatlan része minden outfitnek. A farmernadrág mellé szerezz be még egy farmerkabátot is, vagy farmeringet, ha még nincs. Alig várod a nyarat? Akkor pedig majd rendelkezésedre állnak a farmerszoknyák és farmer rövidnadrágok is.

Jó időhöz új ruha

Köszöntsd a tavaszt új ruhában! Ebben az esetben is kellőképpen bő a választékkal várnak. Választhatsz kicsit melegebb textíliákat, hosszúujjúkat, vagy már inkább nyárias ruhákat. Nem tudod, milyen minták és színek az igazán divatosak idén? A legnagyobb trend 2021-ben a szürke és sárga, valamint ezek kombinációi. Ha ezek színek nem felelnek meg, akkor válaszd a természetes barnát, és annak árnyalatait. Nyugodtan vásárolj kék színű darabokat, vagy akár zöldet. A minták közül pedig a virágminta nyert idén is – a vintage stílustól az egészen feltűnőig minden jöhet.

Kiegészítők nélkül nem megy

A megjelenésed igazán csak a kiegészítőkkel teszed még tökéletesebbé. Stílusos hátizsákok, táskák, napszemüvegek, baseball sapkák, kalapok teszik még stílusosabbá az aktuális szetted. Ne feledkezz meg az övről sem. Ebben az esetben is mindenki megtalálja a magának legkedvesebb darabot. Ha a bátrak közé tartozol válassz egy feltűnő mintázatú vagy színű övet, amelyek garantáltan észrevehető lesz bármilyen szetthez is veszed fel. Ha inkább valami szolidabbat keresel, akkor válassz a textil vagy bőr övek közül.

A mi tippünk: Ha nem tudod, hogy vásárolj megfelelő kiegészítőt, akkor van egy remek tippünk, mégpedig a Bonprix webáruház. Itt mindenki megtalálja a kedvencét, sőt a Bonprix kupon segítségével még olcsóbban is vásárolhatsz.

És a lábak?

Ha már a szett összes darabja megvan, akkor már csak a lábbeli kell, szóval irány cipőt vásárolni. Egy kényelmes sportcipő a szabadidős tevékenységekhez, magassarkú cipők, balerina cipők neked és az egész családnak. A férfiak is bátran válogathatnak az elegáns félcipők vagy sportcipők közül, de a gyerkőcök számára is jó ötlet beszerezni egy-egy új lábbelit a játszótérre. De ha már a lábak kényelménél tartunk, egy új zokni vagy mintás harisnya is biztos jól jön, ha már végre itt a jó idő. Nézz körül az interneten, vásárolj, újítsd fel a ruhatárad olcsóbban, hiszen itt a tavasz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás