promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Mbappé távolabb került a Real Madridtól, mint valaha"
Borítókép:  LLUIS GENE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azzal, hogy a Kylian Mbappé parádésen játszott a Barcelona elleni BL-meccsen, nemcsak a Barcelolának, de a Real Madridnak is gondot okozott.

„Azt gondolom ezt után a meccs után Mbappé távolabb került a Real Madridtól, mint valaha. Harmincmillió eurós fizetést is kérhet, mint Neymar, és ezt csak a Paris Saint-Germain tudja megadni neki. Mbappé komplettebb játékos, mint Håland, de a Madridnak egy olyan gólvágóra van szüksége, mint a norvég"

– ezt a Real Madrid korábbi sportigazgatója, Jorge Valdano mondta az Onda Cerónak. (Az egykori sportvezető arra utalt, hogy Mbappé fantasztikus teljesítményt nyújtott a Barcelona elleni BL-nyolcaddöntőn, mesterhármast szerzett és a meccs embere lett.)

A helyzet tehát az, hogy főhet a feje a Real Madrid elnökének, Florentino Peréznek, akinek feltett szándéka, hogy Kylian Mbappét a csapatához csábítsa. Peréz – sajtóhírek szerint – már legalább egy éve dolgozik a francia támadó megszerzésén. Persze a nagy kérdés az, hogy mi is a terv. Korábban például az AS arról írt, hogy a vezetőség hat játékos (Gareth Bale, Marcelo, Luka Jovic, Dani Ceballos, Isco és Brahim Diaz) végleges eladásával szabadítana fel pénzt Kylian Mbappé megszerzésére. 

A spanyol napilap a Barcelona elleni meccset követően azt is megjegyezte, Mbappé érkezése nemcsak a Real, de a La Liga számára is fontos lenne, ugyanis

a spanyol élvonalnak szüksége van Ronaldo és Neymar távozást követően, illetve a csúcsán már túllévő Lionel Messi mellett egy újabb világsztárra.

A cél az, hogy a La Liga tartani tudja a lépést a Premier League-gel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás