promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Volt magyar válogatott lett a Debrecen edzője
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az NB II-ben szereplő Debrecen vezetősége megköszönte Kondás Elemér munkáját, a csapatot mostantól Huszti Szabolcs és Toldi Gábor irányítja.

Hiába áll magabiztosan a Merkantil Bank Liga élén a Debrecen, a klub vezetősége az elmúlt hetekben nem látta a csapaton a fejlődést (a DVSC az elmúlt két bajnoki meccsét elveszítette), ezért úgy döntött, meneszti az együttes vezetőedzőjét, Kondás Elemért, s helyére a Huszti Szabolcs-Toldi Gábor edzőpárost nevezi ki – írja a Goal Magyarország. Tehát az 51-szeres magyar válogatott labdarúgó, Huszti lett korábbi csapattársa, Dzsudzsák Balázs új edzője.

[[c1]] 

Tőzsér Dániel, a klub sportigazgaztója sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy ugyan „az eddigi szakmai vezetés a céloknak félig megfelelt, de úgy éreztük, hogy itt volt a váltás ideje, hogy töretlen legyen a fejlődés és olyan legyen a játék, ami méltó a debreceni labdarúgáshoz". Míg Huszti Szabolcs, az újonnan kinevezett vezetőedző a következőket mondta a sportportál szerint:

„Mindenki tisztában van vele, hogy bátor döntés után vagyunk és az én feadatom, hogy ezt a bátorságot átültessem a pályára is.”

Az eseményen Kósa Lajos országgyűlési képviselő, a DVSC Egyesület elnöke arról beszélt, hogy nem elég a győzelem, a nézőket vissza kell csábítani a stadionba. Nemcsak fel akar jutni a DVSC, de szórakoztatni is akar.

„A préselünk egy gólt aztán nyerünk, az nem járható megoldás. A közönséget vissza kell csábítani a stadionba, szeretnénk, ha minden hazai meccsen minimum félház lenne nálunk. Nem egyszerűen fel akarunk jutni, hanem szórakoztatni is akarunk. Közösséget kell teremteni és az ország egyik meghatározó csapata akarunk lenni. Tavasszal már az NB I-es létre kell készülnünk nemcsak feljutni, hanem meg kell alapozni az előttünk álló évek eredményeit is. Leültünk konzultálni és ennek az eredményeként vagyunk most itt”

– mondta Kósa Lajos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás