promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két edző alatt is inog a pad az NB I-ben
Borítókép:  CZEGLÉDI ZSOLT / MTI
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A MOL Fehérvár FC és a Budapest Honvéd vezetőedzője alatt is inog pad. Könnyen lehet, hogy hamarosan Márton Gábor és Pisont István is távozik posztjáról.

A helyzet az, hogy van két csapat az OTP Bank Ligában, amely az elmúlt hetekben igen rossz sorozatot tudhat magáénak. A szezon elején a bajnoki címről álmodozó MOL Fehérvár FC az elmúlt öt mérkőzéséből egyet sem tudott megnyerni, a fehérvári együttes raádásul 2021-ben még hazai pályán nyeretlen. A csapat 17 pontot hátrányban van a listavezető Ferencvároshoz képest.

„Aki edzőnek áll, annak ez sajnos mindig benne van. Nem vagyok az a típus, aki feladja, de eljön az a pont, amikor át kell beszélni a folytatást. Ha az ember már nem tud segíteni, akkor ártani nem akar” 

– válaszolta a MOL Fehérvár FC vezetőedzője, Márton Gábor az NSO azon kérdésére, nem félti-e az állását. De Márton Gábor már korábban is adott olyan jellegű nyilatkozatot, amelyből arra lehet következtetni, hamarosan edzőváltás lesz Székesfehérváron.

„Nem tudok a csapatra rosszat mondani. Ha reális akarok lenni, eldőlni látszik a bajnokság. Megyünk tovább, ott a Magyar Kupa, hogy velem mi lesz, az nem lényeges. Bennem ott van a szándék, hogy folytassam a munkát" 

– mondta Márton a Ferencváros ellen 2-0-ra elveszített meccs után.

A Budapest Honvédnál sem jobb a helyzet. Az együttes az elmúlt öt bajnoki mérkőzésének mérlege: 2 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség. Mindez azért nagy probléma, mert a Honvéd a kiesés ellen küzd, sőt jelenleg a 11. már kieső helyen áll. 

„Ki tudnánk most is jönni a nehéz helyzetből, de nem tudom, hogy lesz-e folytatás"

– nyilatkozta Pisont István, a Budapest Honvéd vezetőedzője a Budafok elleni vereséget követően. Ami érdekes, hogy Kispesten Bódog Tamással kezdte meg a szezont a csapat, majd őt váltotta szezon közben Pisont, aki most lehet, hogy távozik. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás