promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vizsgálat indult a Barcelona sztárja ellen
Borítókép:  LLUIS GENE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Spanyol Labdarúgó-szövetség vizsgálatot indított a Barcelona védője, Gerard Piqué ellen. A futballista ugyanis azt találta mondani, hogy a La Liga játékvezetőinek többsége Real Madrid-szimpatizáns.

A Barcelona labdarúgóját, Gerard Piquét sosem kell félteni, ha őszinte véleménynyilvánításról van szó. A katalán csapat hátvédje a DJ Mariionak adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy a spanyol első osztályú bajnokság játékvezetőinek többsége Real Madrid-szimpatizáns. Ebből fakadóan – ha csak tudat alatt is –, de a madridi csapatot segítik a sípmesterek.

„A napokban egy korábbi játékvezető azt mondta, a bírók 85 százaléka a Real Madridot favorizálja. Hogy tudnának akkor nem a Real Madridnak kedvezni? Még ha tudat alatt is, de hogy tudnák kevésbé segíteni az egyik csapatot, mint a másikat? Tisztelem a profi játékvezetőket és tudom, hogy próbálják a munkájukat a legjobban végezni, de amikor a kétes pillanat eljön..."

– fogalmazott Piqué.

A Spanyol Labdarúgó-szövetség vizsgálatot indított az ügyben. Egyes spanyol sajtóértesülések szerint a védő akár 4-12 meccsig tartó eltiltást, és 300 ezer eurótól, 600 ezer euróig terjedő pénzbirságot is kaphat mondandója miatt – olvasható a Football-Espana.neten

Egyelőre azonban még nem született döntés az ügyben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás