promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldót nem lehet lecserélni?
Borítókép:  MIGUEL MEDINA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Olasz Kupa alsó ágának elődöntőjének első mérkőzésen a Juventus idegenben győzte le az Intert. A találkozón a torinói csapat edzője, Andrea Pirlo a 76. percében lecserélte Cristiano Ronaldót. A portugál nem volt túl boldog, hogy idő előtt kell elhagynia a pályát.

Az Olasz Kupa alsó ágának elődöntőjének első mérkőzését rendezték a San Siróban. Az Internazionale a Juventus fogadta. És végül az a torinói csapat nyert, amelyet a találkozó előtt a fogadóirodá esélytelenebbnek tartottak. A Juventus hátrányból fordítva, 2-1-s győzelmet aratott, ebben pedig főszerepet játszott Cristiano Ronaldo. A portugál remekül futballozott, két gólt szerzett, s vezéregyénisége volt csapatának. (A találkozó összefoglalóját alább láthatod.)

Érdekesség, hogy Cristiano Ronaldo ebben a szezonban már 23 mérkőzésen 22 gólt szerzett.

Ami szintén említésre méltó, hogy a portugál játékost edzője, Andre Pirlo lecserélte a találkozó 76. percében. Ennek a játékos láthatóan nem örült.

A mérkőzést követően Pirlo természetesen kitért a történtekre – írja a Metro.

„Azt mondtam neki, hogy pihennie kell. Szombaton fontos mérkőzésünk lesz. Egymás után játsza a meccseket, egy kis pihenés jót tesz neki" – fogalmazott Pirlo. 

Az olasz edző kitért arra, hogy megérti Ronaldo reakcióját, hiszen segíteni akarja csapatát.

„Nincs a szerződésében olyan záradék, amely szerint nem lehet őt lecserélni" – tett hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás