promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dárdai Pál is megszólalt fia átigazolásáról
Borítókép:  ANNEGRET HILSE / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dárdai Palkó a MOL Fehérvár FC játékosa lett, édesapja, a Hertha BSC utánpótlásában dolgozó Dárdai Pál elmondta, mit gondol fia klubváltásáról.

Talán némi meglepetésre, de Dárdai Palkó a Hertha BSC második csapatától Magyarországra, a MOL Fehérvár FC-hez igazolt. A játékos a magyar klub honlapjának adott interjújában elárulta, 

Azért dolgozom minden nap keményen, hogy bekerüljek a csapatba, és ne a nevemmel, hanem a játékommal hívjam fel magamra a szurkolók figyelmét. Gólokkal, gólpasszokkal szeretném segíteni a Fehérvárt.

A 21 éves játékosnak egyebeket között Ausztriából és Hollandiából is voltak ajánlatai, de a Vidiben szerette volna folytatni a pályafutását.

„Nyilván az nem hangzana hitelesen, hogy gyerekkorom óta Vidi-szurkoló vagyok, viszont jól ismerem a klubot, apuval többször is jártam a régi Sóstói Stadionban, de már itt, az új MOL Aréna Sóstóban is volt szerencsém Vidi-meccset látni. Mindig is szimpatikus klubnak tartottam a Vidit, örülök, hogy itt folytathatom a pályafutásomat" – fogalmazott Dárdai Palkó.

A korábbi magyar szövetségi kapitány, Dárdai Pál is elmondta véleményét fia klubváltásáról.

„Sok helyről volt megkeresése, például Hollandiából is és mivel szerintem neki nagyon fekszik a holland stílus, ezért ha a véleményemre lett volna kíváncsi, akkor talán ezt a holland vonalat ajánlottam volna neki, ő azonban már tavaly nyáron azt mondta nekem, hogy nagyon szívesen futballozna a Vidiben. Azt tudni kell, hogy már gyerekként sokszor járt a Sóstói Stadionban Vidi-meccsen, vannak ismerőseink a környéken, ismeri a fehérvári közeget. Szóval az egész az ő ötlete volt, ezt így kigondolta magának én pedig ahogy eddig sem, most sem szóltam bele a döntésébe" – mondta.

Dárdai nem félti fiát, jó karakternek tartja, aki biztosan gyorsan be tud majd illeszkedni a Vidibe. „Nem azért ment haza Magyarországra, hogy ő most mindenkinek nyilatkozgasson, hanem azért, hogy futballozzon" – nyilatkozta a molfehervarfc.hunak Dárdai Pál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás