promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Juventus edzője a Premier League-ből igazolna csatárt
Borítókép:  MICHAEL STEELE / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Juventus vezetőedzője, Andrea Pirlo elismerte, a téli átigazolási időszakban, amennyiben van rá lehetőség, szeretné megszerezni a Chelsea játékosát,  Olivier Giroud-t.

A Juventus vezetőedzője, Andre Pirlo megerősítette, az olasz klub érdeklődik a Chelsea csatár, Olivier Giroud iránt – írja a Standard. A téli átigazolási időszak január 2-én vette kezdetét és egy hónapig tart.

A támadó csapata legutóbbi, Manchester City ellen 3-1-re elveszített Premier League-mérkőzésen nem kapott játéklehetőséget. A 2020/2021-es szezon nem arról szól, a Chelsea vezetőedzője, Frank Lampard nagyon számítana Giroud-ra. A támadó többnyire csak cserekét lépett pályára, ennek ellenére

15 mérkőzése alatt már 9 gólt rúgott, ez azt jelenti, hogy 66,1 percenként betalál.

„Hasznos lenne számunkra. Már egyeztettünk a klubbal, hogy mit is akarunk, és hogy van-e bármilyen lehetőség. Reméljük a következő napokban léphetünk" – mondta a Juventus vezetőedzője, Pirlo.

A francia játékosnak tehát döntést kell hoznia: távozik klubjától, esetleg marad Londonban. Azért is áll fontos döntés előtt Olivier Giroud, mert a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Didier Dechamps már korábban jelezte számára, rendszeres játéklehetőséghez kell jutnia, hiszen közeledik az Európa-bajnokság.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás