promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ramos és Messi egy csapatban? Ez az üzlet nagyot szólhat!
Borítókép:  JOSE JORDAN / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyelőre nem tudott megegyezni Sergio Ramos és a Real Madrid a játékos szerződéshosszabbításának ügyében. A spanyol játékost közben a PSG és a Manchester City is csábítja, előbbi klub Lionel Messit is Párizsba vinné.

Úgy tűnik, még mindig nem került pont Sergio Ramos szerződéshosszabbításának ügyének a végére. A Real Madrid és a spanyol labdarúgó tavaly óta egyeztetnek a kontraktus részleteiről, de most a Marca arról ír, hogy egyre messzebb kerültek a felek a megegyezéstől, a játékos ugyanis nem kapott még számára megfelelő ajánlatot. Ráadásul a tárgyalásokat az is nehezíti, hogy Sergio Ramos január 1-je óta hivatalosan is tárgyalhat más együttesekkel.

Két topcsapat pedig tárt karokkal várja. A The Guardian értesülései szerint Pep Guardiola szívesen látná Ramost a Manchester Citynél, a focista pedig szintén nyitott egy esetleges angliai kalandra. De nemcsak a City, hanem a Paris Saint-Germain is szeretné soraiban tudni a védőt.  A Daily Mail arról ír, hogy PSG közölte Ramos-szal, hogy vele és Messivel építene szupercsapatot Párizsban, természetesen Neymarral és Kylian Mbappéval kiegészülve. 

„Nem fogadom el az ajánlatokat, amiket tettél nekem, és mostantól más klubokat is meghallgatok" – mondta sajtóhírek szerint Ramos az Elche elleni meccs előtt a klub elnökének, Florentino Péreznek.

Kíváncsian várjuk a folytatást. Vajon ezek csak mesterségesen keltett hullámok?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás