Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csodálatos gesztust tett Conor McGregor

Csodálatos gesztust tett Conor McGregor

Sport & Szabadidő

Csodálatos gesztust tett Conor McGregor

Sport & Szabadidő

HZS 14:28

Conor McGregorhoz eljutott a hír, hogy régi barátjának a koronavírus-járvány okozta pénzügyi nehézségek miatt be kell zárnia edzőtermét. Az ír ketrecharcos úgy döntött, segít korábbi edzőpartnerének.

„Három lezárásunk volt mostanában, és minden egyes ilyen után nehéz visszahozni ugyanazokat a számokat. Az emberek kiesnek a rutinjukból, a mi számaink pedig csak esnek. Minden egyes új lezárásnál mélyebbre és mélyebbre süllyedünk az adósságban. Bérbeadónk nem adott nem adott semmilyen szünetet a bérlést illetően. Úgy kellett döntetünk, hogy bezárjuk ajtainkat" 

– ezt az Írországban található SBG Portarlington edzőterem tulajdonosa, Philip Mulpeter mondta az ESPN-nek. A hír pedig eljutott Conor McGregorhoz. Az ír ketrecharcoshoz pedig felhívta régi barátját, korábbi edzőpartnerét, és közölte vele: nem zár be az SBG Portarlington. Így Mulpeter az Instagramon a szomorú döntést követően pár nappal már arról számolt be az Instagramon, hogy nyitva marad a terem. 

„A legmélyebb ponttól a legmagasabbig. Nem zárunk be!! Csapattársunk és barátom, Conor McGregor úgy döntött, segít és életben tartja az edzőtermet. Örökké hálások leszünk neki" – írta Mulpeter.

Borítókép: STEVE MARCUS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP