promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csodálatos gesztust tett Conor McGregor
Borítókép:  STEVE MARCUS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Conor McGregorhoz eljutott a hír, hogy régi barátjának a koronavírus-járvány okozta pénzügyi nehézségek miatt be kell zárnia edzőtermét. Az ír ketrecharcos úgy döntött, segít korábbi edzőpartnerének.

„Három lezárásunk volt mostanában, és minden egyes ilyen után nehéz visszahozni ugyanazokat a számokat. Az emberek kiesnek a rutinjukból, a mi számaink pedig csak esnek. Minden egyes új lezárásnál mélyebbre és mélyebbre süllyedünk az adósságban. Bérbeadónk nem adott nem adott semmilyen szünetet a bérlést illetően. Úgy kellett döntetünk, hogy bezárjuk ajtainkat" 

– ezt az Írországban található SBG Portarlington edzőterem tulajdonosa, Philip Mulpeter mondta az ESPN-nek. A hír pedig eljutott Conor McGregorhoz. Az ír ketrecharcoshoz pedig felhívta régi barátját, korábbi edzőpartnerét, és közölte vele: nem zár be az SBG Portarlington. Így Mulpeter az Instagramon a szomorú döntést követően pár nappal már arról számolt be az Instagramon, hogy nyitva marad a terem. 

„A legmélyebb ponttól a legmagasabbig. Nem zárunk be!! Csapattársunk és barátom, Conor McGregor úgy döntött, segít és életben tartja az edzőtermet. Örökké hálások leszünk neki" – írta Mulpeter.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás