promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Manchester United edzője visszaszólt Pogba ügynökének
Borítókép:  ODD ANDERSEN / AFP / POOL
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester United az RB Leipzig elleni 3-2-vereségének köszönhetően búcsúzott a Bajnokok Ligájától. A csapat vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer a mérkőzést követően nemcsak magáról a találkozóról ejtett szót, de azt is elmondta, mit gondol Paul Pogba ügynökének minapi megszólalásáról.

A Manchester United azzal, hogy 3-2-s vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája 2020/2021-es szezonjának utolsó csoportkörében, búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól, s az Európa-ligában folytatja kupaszereplését. (A cikk végén megnézheted az ötgólos meccs összefoglalóját.) A csapat vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer a mérkőzést követően arról is beszélt, mit gondol Paul Pogba ügynökének minapi megszólalásáról.

Mint ismert, Mino Raiola egyértelműen kijelentette, a francia futballista és a Manchester United kapcsolata véget ért. 

„Paulnak új csapatra, levegőváltozásra van szüksége. Mindkét fél számára az lenne a legjobb, ha Pogba a következő átigazolási időszakban távozna" – fogalmazott a játékosügynök még az RB Leipzig elleni meccs előtt.

A United trénere szerint Raiolának fel kéne fognia, hogy a futball nem az egyénekről, hanem magáról a csapatról szól – írja a Football365.com.

„Neked kell megkérdezned arról Pault, hogy boldog-e vagy sem. Nem fogok helyette beszélni. Arra koncentrál, hogy amikor itt van, a legjobbját nyújtsa a csapatnak. Keményen dolgozik, s csak a teljesítményére szükséges koncentrálnia. Most nem az az idő van, amikor átigazolásokról, érkezőkről, távozókról kell beszélni" – fogalmazott újságírói kérdésre Solskjaer.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás