promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nézők nem, de egy róka ott volt a Diósgyőr-Fradi meccsen
Borítókép:  MTI
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ferencváros magabiztos, 3-1-s győzelmet aratott a DVTK otthonában az OTP Bank Liga 13. fordulójában.

A Ferencváros hétközben a Barcelona ellen egy olyan mérkőzést játszott, ahol látszott, milyen sebesség-különbség van a két együttes között, a katalán csapat javára. Hazai terepen már más a helyzet. A Ferencváros a meccseit javarészét irányítja, az történik, amit Rebrov együttese akar. Ekképp volt ez a Fradi diósgyőri vendégjátéka alkalmával is.

Rebrov együttese gyorsan vezetést szerzett Baturina jóvoltából, majd megtörtént az, amire 320 perce nem volt példa a Fradi meccsén. A zöld-fehér együttes gólt kapott: Rui Pedro értékesítette a játékvezető által megítélt büntetőt. De nem örülhetett sokáig a DVTK, négy perccel az egyenlítést követően Zubkov alakította 2-1-re az állást.

A szünetben is történt érdekesség. Egy róka osont be a stadionba, hogy kicsit belenézzen, hogyan is melegítenek a két csapat játékosai a szünetben. Majd miután jól megnézett mindent, elhagyta a létesítményt.

A második félidő egy gólt és Fradi-fölényt hozott. A 67. percben a csereként beállt Uzuni értékesítette Laidouni gólpasszát, ezzel kialakítva a 3-1-es végeredményt.

[[p3]] 

A Ferencváros továbbra is veretlen a bajnokságban, jövő hét kedden pedig a Dinamo Kijev otthonába utazik BL-mérkőzésre, hogy kiharcolja az Európa-liga folytatást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás