promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marco Rossi: Nagy meglepetésre nem számítok
Borítókép:  twitter.com/MLSZhivatalos
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi nem számít nagy meglepetésre az Oroszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen. Míg Sigér Dávid szerint az oroszok ellen is bátran, semmitől sem félve kell futballoznia a csapatnak.

A szeptemberi, oroszok elleni mérkőzésen elkövettünk néhány hibát, ezért vesztettünk végül, de a játék minőségében nem maradtunk alul az oroszokkal szembenMegvannak a szükséges információk az ellenfelünkről, úgy gondolom, nem tudnak meglepni bennünket szerdán, mint ahogyan Budapesten sem tudtak taktikailag meglepni bennünket. Azon a meccsen a játékosaim követték a megbeszélt taktikát és a szabályokat, ennek volt köszönhető, hogy felálltunk háromgólos hátrányból, és az utolsó húsz percben a döntetlenért harcolhattunk. Nagy meglepetésre nem számítok holnap sem, de várhatóan mi sem tudjuk majd meglepni ellenfelünket

– mondta a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az Oroszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt – olvasható az mlsz.hun. Marco Rossi elárulta, most biztos nem változtat annyit a kezdőcsapaton, mint tette azt a Bulgária elleni találkozót követően. Az olasz szakember hozzátette, hogy a szerbek és az oroszok elleni összecsapások önbizalmat adhatnak Izland ellen, és természetesen az itt szerzett tapasztalatok felhasználhatók arra, hogy még jobb legyen a csapat novemberre, de egyelőre csak a holnapi mérkőzésre koncentrálnak.

Míg a válogatott és a Ferencváros középpályása, Sigér Dávid kiemelte:

„abból az önbizalomból kell merítenünk, amit az előző mérkőzéseinken szereztünk meg. A csapatunk erősségei egyre inkább kidomborodnak, az oroszok ellen is bátran, semmitől sem félve kell futballoznunk".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás