promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Bayern játékosa egy lóistállóban „díjazta” a szezon legjobbjait
Borítókép:  SVEN HOPPE / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bayern München játékosa, Thomas Müller az évek alatt többször bizonyította nemcsak remek labdarúgó, de remek humorérzékkel megáldott ember is. A támadó most egy lóistállóból jelentkezett be, s osztotta ki a 2019/2020-as szezon legjobbjainak járó díjakat.

A Bayern München játékosa, Thomas Müller az évek alatt többször bizonyította nemcsak remek és eredményes labdarúgó, aki hűséges klubjához, de remek humorérzékkel megáldott ember is. (Érzékeltetésképp: Müller a legtöbb trófeával rendelkező német játékos, pályafutása során 27-et gyűjtött be, a második helyen Schweinsteiger áll, míg őt Kroos követi.) A német labdarúgó egyik, ha nem a legismertebb tréfája, amit 2017-ben mutatott be: a reptéren útlevelét telefonnak használva kerülte el az esetleges újságírói kérdéseket.

Most pedig úgy döntött, hogy kiosztja a 2019/2020-as szezon legjobbjainak járó díjakat, ehhez pedig készített egy kétrészes videót. Az első részben „élő egyenes adásban jelentkezik be az UEFA átadójáról”, hogy odaadja az elismeréseket. Kezdve a Bajnokok Ligája legjobb kapusával, Manuel Neuerrel.

„Világklasszis teljesítmény, Manuel, köszönjük!”

– kommentál Müller.

Majd odaítéli a szezon legjobb védőjének járó elismerést Joshua Kimmichnek:

„Joshua nagyszerű teljesítmény”.

És persze jöhet Robert Lewandowski, mint a legjobb csatár. Pontosabban, Müller szerint „Lewangolski”.

„Elkövettem egy nagy hibát. Elfelejtettem a szezon legjobb edzőjét, aki nem más, mint Hansi Flick. Hansi, örülök, hogy megismerhettelek”

– fogalmaz második videójában Thomas Müller.

[[p2]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás