promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi kihagyja a hétfői edzést a Barcelonánál
Borítókép:  FAYEZ NURELDINE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mivel nem jelent meg a mai koronavírus teszten, így a hétfői edzésen sem fog részt venni.

A spanyol sajtó bombaként dobta le a hírt, hogy a Barcelona argentin támadója, Lionel Messi nem fog elmenni a vasárnap esedékes szezon előtti koronavírustesztre, és a másnapi edzésen sem szeretne részt venni. A híresztelés igaznak bizonyult, Messi nem jelent meg a tesztelésen, míg a többi klubtársa igen.

Például ott volt Arturo Vidal, aki a pletykák szerint az Interhez igazol, valamint Luis Suárez is, akivel az új vezetőedző, Ronald Koeman állítólag nem számol.

A pletykák szerint Messi lezártnak tekinti az ügyét a klubbal, és mivel közölte távozási szándékát, úgy érzi már nem tartozik a csapathoz. Ettől függetlenül a koronavírus teszt minden jelenlegi játékos számára kötelező volt. Messinek még 2021-ig bizony szerződése van a katalánoknál.

A klasszisnak ez ugyanúgy szerződésszegést jelent, ami pénzbüntetést eredményezhet, először csak kisebb, majd később nagyobb módon. Messinek a fizetését is letilthatják a későbbiekben, de valószínűleg ettől még nem lesznek anyagi problémái.

Egy valami biztos, Messi nem kezdi meg a többiekkel a felkészülést hétfőn. A spanyol bajnokság a tervek szerint szeptember 12-én indul.

Közben az argentin támadó sorsa lóg a levegőben. A Bacelona csak akkor lenne hajlandó elengedni, ha egy csapat hajlandó kifizetni a 700 millió eurós kivásárlási árát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás