promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bizalmatlansági indítványt nyújtottak be a Barca-elnök ellen
Borítókép:  JOAN VALLS / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szurkolói csoportok és a klub pártolói bizalmatlansági indítványt nyújtottak be a Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu, és a csapat vezetősége ellen. 

A sociók az elnök és elnökségi tagok azonnali lemondását követelik a kialakult helyzet miatt

írja a Goal.com.

Többen egyszerűen csak katasztrófaként értékelik Bartomeu elnöki teljesítményét. A vezető alatt történt meg, hogy a csapat sztárja, Lionel Messi kérelmezte, hogy távozhasson a csapattól.

Emellett olyan játékosigazolások történtek, amely finoman szólva is hagytak kívánnivalót maguk után: Neymar távozása, Coutinho és Ousmane Dembele sikertelensége a nem megfelelő, s átgondolatlan szakmai döntéseket sugallják. Arról nem is beszélve, hogy a Barcelona az elmúlt években olyan „pofonokba” szaladt bele, mint a Liverpool elleni 0:4, vagy a Bayern München elleni 2:8.

„A Barcelona jelenlegi vezetésének azonnali hatályú lemondását követeljük, s azt, hogy a jelen helyzetben, egyúttal a klub megfelelő irányításának érdekekében mások kezébe kell adni az irányítást. Ez az első, általános alapon tett indítvány. Kérjük a tagokat vállaljanak felelősséget a klub jelenlegi helyzetéért”

– fogalmazott a Manifest Blaugrana csoport vezetője, Marc Duch.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás