promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt Cseh László édesapja
Borítókép:  RAS-Archív
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes Cseh László Facebook-oldalán jelentette be, hogy édesapja, idősebb Cseh László 68 éves korában elhunyt.

A világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes Cseh László Facebook-oldalán közölte, hogy édesapja, idősebb Cseh László 68 éves korában elhunyt:

„Mély fájdalommal tudatom, hogy id. Cseh László Édesapám, Példaképem és messzemenő segítőm az élet és a sport területén 2020.08.24-én elhunyt! Egy Apa elvesztése pótolhatatlan űr minden gyerek számára. Nekem is az”.

Cseh László

Mély fájdalommal tudatom, hogy id. Cseh László Édesapám, Példaképem ... és messzemenő segítőm az élet és a sport területén 2020.08.24-én elhunyt! Egy Apa elvesztése pótolhatatlan űr minden gyerek számára. Nekem is az.

Idősebb Cseh László is úszott: 

ő a magyar úszósport történetének első junior Európa-bajnoka. 1967-ben, Linköpingben 100 méter pillangón győzött, majd lett ezüstérmes 100 méter háton.És szintén ő volt az, aki  (1971. augusztus 5-én) első magyar úszóként egy perc alá (59,9 másodperc) jutott száz méter háton. 

Távján, 100 méter háton 1968 és 1973 között zsinórban hatszor nyert a magyar bajnoki címet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás