Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A kecske képe alá Ronaldo nevét írta a diák, a tanár ezt nem értékelte

A kecske képe alá Ronaldo nevét írta a diák, a tanár ezt nem értékelte

Sport & Szabadidő

A kecske képe alá Ronaldo nevét írta a diák, a tanár ezt nem értékelte

Sport & Szabadidő

HZS 08:07

Ahmed Nabil 13 éves korában francia órán azt a feladatot kapta egy vizsga alkalmával, hogy nevezze meg a képen látható állatokat. Mivel nem jutott eszébe a kecske francia megfelelője, a helyet pedig nem akarta üresen hagyni, így odaírta Cristiano Ronaldo nevét.

A 15 ésves Ahmed Nabil két évvel ezelőtt, 13 éves korában francia órán azt a vizsgafeladatot kapta a tanártól, hogy nevezze meg a képen látható állatokat. Mint azt Nabil a Sportbible-nek elmesélte, nehéz volt a teszt számára, így, amikor nem jutott eszébe a kecske neve franciául, úgy döntött, váratlan megoldást választ.

„Nem emlékeztem hogy nevezik a kecskét franciául, szóval úgy gondoltam, valami ötletessel állok elő és megnevettetem néhány osztálytársam, ahelyett, hogy üresen hagynám a rublikát" – mesélte Ahmed Nabil. Így került a kecske képe alá Cristiano Ronaldo neve.

De a futball-tematikájú válaszok ezzel nem értek véget. Volt ugyanis egy rublika, ahová nem került állat a tanár hibájából. De Ahmed rendes volt, s nem hagyta üresen a megoldás helyét, így a „láthatatlan" állat megoldására Mesut Özilt írta.

„Amikor a tanár megkapta a válaszaim, szó szerint semmilyen reakciója nem volt. Nem hiszem, hogy tudta ki az a Ronaldo vagy Özil, szóval semmit nem mondott később" – tette hozzá a portálnak Ahmed.

A teljesség kedvéért meg kell jegyezni: Ahmed hiába adott - szerinte - ötletes választ, az oktató nem adott pontot kreativitásért.

Borítókép: MARCO BERTORELLO / AFP