promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt Borsos Olivér
Borítókép:  Borsos Oliver. Forrás: Facebook/Hungarian Tennis.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Huszonkilenc éves korában elhunyt Borsos Olivér, aki korábban az érdi női kézilabdázók és Balázs Attila mellett is dolgozott – erősítette meg a Magyar Teniszszövetség Facebook-oldalán megjelent hírt a Nemzeti Sportnak Borsos Attila, az elhunyt sportember édesapja.

Július 30-án este fájdalmas hír jelent meg a Magyar Tenisz Szövetség Facebook-oldalán:

„Megrendítő hír érkezett, egy pár nappal ezelőtti baleset következtében ma elhunyt Borsos Olivér.
Egy kiváló teniszező és szakember távozott közülünk.
Olivér mindig korosztálya élvonalába tartozott, a korosztályos válogatott keretének is tagja volt, majd ezen tudását is kamatoztatva dolgozott edzőként és pszichológusként a legjobb hazai játékosok mellett.
Nyugodj békében Olivér!!”

Néhány napja a 24.hu arról számolt be, hogy Szendrei Dániel és Gaál Cecília tihanyi lakodalmát követően a 29 éves Borsos Olivér – a sokszoros kézilabda-válogatott, Borsos Attila, és az egykori sikeres érdi kézilabda-edző, Szabó Edina, fia, aki korábban teniszezett, majd sportpszichológus lett, miközben a magyar tenisz egyik legjobbjának, Balázs Attila stábjának is a tagja volt – eddig tisztázatlan körülmények között balesetet szenvedett. A portál úgy tudja, hogy Borsos Olivér és párja a lagzi helyszínén felejtették a szállásuk kulcsát. A nő visszament a kulcsért, Olivér viszont megpróbált felmászni az első emeleti szobába, ám lezuhant. A súlyosan sérült fiatalemberre kedvese talált rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás