promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megegyezett egymással a Juventus és a Barcelona?
Borítókép:  GIUSEPPE MAFFIA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ami hetekkel ezelőtt még valószínűtlen volt, az most úgy tűnik mégis megvalósul: a Juventus és a Barcelona játékost cserél. Míg Arthur a torinói csapathoz kerül, addig Pjanic a katalán klubnál folytatja – legalábbis erről ír az ESPN.

Már április végén beszámoltunk arról, az akkor még csak kezdeti stádiumban lévő ügyről, miszerint a Barcelona és a Juventus csereüzletet köthet egymással. Az olasz klub ugyanis kinézte magának Arthur Melót, cserébe a katalán együttes elhozná Torinóból Miralem Pjanicot.

„Mindig vannak különféle találgatások, de a szándékom és egyetlen opcióm az, hogy a Barcelonánál maradjak”

– ezt maga Arthur reagálta a felmerülő pletykákra. Nem sokkal később már arról szóltak a hírek, hogy a két klub között nagy alkudozás megy. Ennek során több játékos neve is felmerült, akik esetleg részesei lennének az üzletnek, azonban gyorsan kiderült, a Juventust Arthuron kívül más labdarúgó nem érdekli.

Most az ESPN forrásaira hivatkozta arról ír, hogy egyre biztosabb a két játékos klubváltása: tehát az, hogy Pjanic a Barcelona labdarúgója lesz, míg Arthur a Juventushoz kerül.

„Előrehaladott állapotban vannak a tárgyalások”

– írja forrására hivatkozva a portál, amely jelzi, hogy Arthur 60 millió euró ellenében váltana klubot, míg Pjanic ára ennél valamivel alcsonyabb lenne.

Igaz, míg Arthur szempontjából semmi sem változott, azaz szándéka szerint maradna Barcelonában, addig Pjanic örül, hogy Spanyolországban folytathatja pályafutását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás