promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pep Guardiola a Manchester United egyik legjobbjával ordibált – videó
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bruno Fernandes, a Menchester United játékosa nem ijedt meg attól, hogy Pep Guardiola, a City vezetőedzője beszólt neki.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Manchester United hazai pályán – kisebb meglepetésre – megérdemelten verte meg városi riválisát, a City-t.

Bruno Fernandes a téli átigazolási időszak utolsó perceiben érkezett Manchesterbe, azon belül is a Vörös Ördögökhöz. A portugál játékos egycsapásra beilleszkedett a United játékába. Talán a fanatikus szurkolók, és az ellenfelek drukkerei sem sértődnek meg azon, ha azt állítjuk, hogy Fernandes már most az utóbbi idők egyik legjobb igazolása lett.

A mérkőzés egyik jelenetére visszatérve. Pep Guardiola érthetően idegesen vette tudomásul, hogy csapata képtelen gólt lőni város vetélytársának, a dühét pedig az ellenfél játékosán vezette le. Úgy tett, mintha oda akarná adni a labdát, ám egy hirtelen döntéstől vezérelve inkább eldobta a játékszert. Ezt a mozdulatot kritizálta a portugál, amit a spanyol edző nem hagyott szó nélkül, és verbálisan nekiesett Fernandes-nek.

A manchesteri focista Guardiolának szánt reakcióját az alábbi videón nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás