promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Real-győzelem az El Clásicón – mutatjuk a meccs összefoglalóját
Borítókép:  GABRIEL BOUYS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A spanyol bajnokság rangadóját, az El Clásicót a Real Madrid nyerte, miután Vinícius Júnior és Mariano góljával hazai pályán legyőzte a Barcelonát. Mutatjuk a találkozó összefoglalóját!

A Real Madrid úgy futott ki a Barcelona elleni mérkőzésre, hogy ha három ponttal hagyja el a Santiago Bernabeut, akkor visszaveszi a spanyol első osztály vezető pozícióját. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, a csapat vezetőedzője, Zinedine Zidane szerint szívre, fejre és csapategységre volt szükség. Nos, mindhárom területen megfelelően teljesített a Real. Igaz, a teljesség kedvéért hozzá kell tenni a Barcelona gyakorlatilag csatár nélküli futball folytatott. Mélységi beindulás, gyors támadásbefejezés abszolút nem szerepelt a katalán tervben. Ellenben rengeteg szélességi passz igen.

De még ennek ellenére is az első félidő két legnagyobb helyzete Messi és Griezmann előtt adótt, de egyik játékos sem élt a lehetőséggel. A második játékrészben azonban már egy agresszívebben és hatékonyabban letámadó Real Madrid jött ki a pályára, amely egy kis szerencsével ugyan, de Vinícius Júnior góljával megszerezte a vezetést, majd a hosszabbításban jött Mariano, aki a 92. percben eldöntötte a találkozót.

A Real Madrid győzelmével újra vezeti a spanyol első osztály pontvadászatát. Mutatjuk alább a találkozó összefoglalóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás