promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majdnem tökéletesen játszott a Napoli a Barcelona ellen – videó
Borítókép:  Filippo MONTEFORTE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Napoli hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Barcelonával, míg a Bayern München idegenben, 3-0-ra verte a Chelseat. Mutatjuk a találkozók összefoglalóit.

Folytatódtak a nyolcaddöntők a Bajnokok Ligájában. A Barcelona Nápolyba látogatott, s egy szervezetten védekező, az ellentámadásokra alapozó Napolival találta magát szembe. Az első negyvenöt percet látva az volt a kérdés: meddig bírja erővel a hazai együttes? Gattuso csapata remekül, kompakt módon játszott a labda ellen. Hiába passzolt jóval többen a Barcelona az első játékrészben (472-214), a katalán együttes kaput eltaláló lövés nélkül lövés nélkül ment pihenni, míg a Napoli – kis túlzással – kétszer jutott el ellenfele kapujáig, s abból egy gólt szerzett Mertens révén. Igaz, a teljes mérkőzést tekintve, a kapu előtti hatékonyság tekintetében a Barcelona se maradt el, hiszen mindössze egy kaput eltaláló lövésből szerzett egy gólt – Griezmann talált a hálób az 57. percben. A majdnem tökéletesen futballozó Napoli tehát hazai pályán 1:1-es döntetlent játszott a Barcelonával.

A Chelsea-Bayern München mérkőzés már gólgazdagabb volt. A főszereplő pedig az a Serge Gnabry volt, aki tavaly októberben a Tottenhamnak rúgott négy gólt, most a Chelseanek kettőt. Mostani dupláját három percen belül szerezte, amivel gyakorlatilag az 54. percben le is zárta a mérkőzés. A német csapat harmadik találatát Lewandowski lőtte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás