Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majdnem tökéletesen játszott a Napoli a Barcelona ellen – videó

Majdnem tökéletesen játszott a Napoli a Barcelona ellen – videó

Sport & Szabadidő

Majdnem tökéletesen játszott a Napoli a Barcelona ellen – videó

Sport & Szabadidő

Promotions - 2020.02.25. 23:08

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Napoli hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Barcelonával, míg a Bayern München idegenben, 3-0-ra verte a Chelseat. Mutatjuk a találkozók összefoglalóit.

Folytatódtak a nyolcaddöntők a Bajnokok Ligájában. A Barcelona Nápolyba látogatott, s egy szervezetten védekező, az ellentámadásokra alapozó Napolival találta magát szembe. Az első negyvenöt percet látva az volt a kérdés: meddig bírja erővel a hazai együttes? Gattuso csapata remekül, kompakt módon játszott a labda ellen. Hiába passzolt jóval többen a Barcelona az első játékrészben (472-214), a katalán együttes kaput eltaláló lövés nélkül lövés nélkül ment pihenni, míg a Napoli – kis túlzással – kétszer jutott el ellenfele kapujáig, s abból egy gólt szerzett Mertens révén. Igaz, a teljes mérkőzést tekintve, a kapu előtti hatékonyság tekintetében a Barcelona se maradt el, hiszen mindössze egy kaput eltaláló lövésből szerzett egy gólt – Griezmann talált a hálób az 57. percben. A majdnem tökéletesen futballozó Napoli tehát hazai pályán 1:1-es döntetlent játszott a Barcelonával.

A Chelsea-Bayern München mérkőzés már gólgazdagabb volt. A főszereplő pedig az a Serge Gnabry volt, aki tavaly októberben a Tottenhamnak rúgott négy gólt, most a Chelseanek kettőt. Mostani dupláját három percen belül szerezte, amivel gyakorlatilag az 54. percben le is zárta a mérkőzés. A német csapat harmadik találatát Lewandowski lőtte.

Borítókép: Filippo MONTEFORTE / AFP