Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Magánytól a csúcsig – itt az előzetese az Iniestáról készült filmnek

Magánytól a csúcsig – itt az előzetese az Iniestáról készült filmnek

Sport & Szabadidő

Magánytól a csúcsig – itt az előzetese az Iniestáról készült filmnek

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.02.11. 14:50

Dokumentumfilm készült a Barcelona volt játékosáról, Andres Iniestáról, amelyből kiderül, hogyan lett egy magányos ember a világ egyik legjobb középpályása.

A Barcelona volt játékosáról, Andrés Iniestáról dokumentumfilm készült, amelynek már megtekinthető az előzetese – olvasható a Guardianen.

Az alkotás Iniesta karrierjét és életét helyezi a középpontba, kezdve attól a magánytól, amit a Barcelona akadémiáján, a La Masián tapasztalt fiatal korában, egészen odáig, hogy 2010-ben győztes gólt szerzett a világbajnokság döntőjében Hollandia ellen. Mélységek, magasságok egyaránt megjelennek.

Természetes helyet kap az egykori játékostársak véleménye. Megszólal ugyanis Messi, Guardiola, Ramos, Piqué, és Pedro is a jelenleg Japánban futballozó játékos kapcsán.

Talán nem meglepő, hogy mindannyian elismerően beszélnek Iniestáról, s a világ egyik legjobb középpályásaként emlegetik. Ahogy kivételes emberi oldaláról is szó esik. Neymar például egyenesen varázslónak nevezi korábbi csapattársát. Míg Messi csak úgy beszél róla, mint egy különleges játékosról, és emberről.

Borítókép: SPAIN DPPI / SPAINDPPI / DPPI

Legolvasottabb hírek