promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo színész lenne a futballkarrierje után
Borítókép:  FAYEZ NURELDINE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester Unitedban, a Real Madridban, és a Juventusban is volt már főszereplő, utána jöhet Hollywood.

Régen még szekálták volna Ronaldót olyanokkal, hogy biztosan jó színész lenne, mivel a pályán is szépen játssza el a hősi halált, de ezt a szerepet most már Neymar vette át. Ronaldo amúgy is csak látványosan szeretett kiakadni, meg hisztizni, azonban annyira maximalista, hogy ezt bőven elnézhetjük neki.

Először is senki ne essen pánikba, a klasszis még nem akar visszavonulni. Jövő év február 5-én tölti be a 35-öt, de még mindig olyan teljesítményt nyújt, mint egy húszéves. Azonban egyszer minden kaland véget ér, erről pedig egydubaji sportkonferencián beszélta Juventus sztárja:

„Anno még 30-32 éves korukig voltak pályán a játékosok, ma meg már találkozol olyanokkal, akik 40 évesen is fociznak. Ha eljön a pillanat, hogy a testem már nem megfelelően reagál a játékra, akkor fogom abbahagyni.”

Az biztos, hogy Ronaldo nagyon nehezen fog elköszönni a futballtól, de ha ez megtörténik, akkor venné Hollywood felé az irányt:

„Ha visszavonulok, akkor mindenképpen szeretném folytatni a tanulmányaimat. Egyszer azonban ki akarom próbálni, hogy milyen egy filmben szerepelni.”

Mit gondoltok, Ronaldo jó színész lenne? Mindenképpen be fogom dobni a barátaim előtt a mélyvízbe a témát, hogy milyen filmekben tudnák elképzelni. Tegyetek így ti is, aztán lepődjetek meg, vagy éppen röhögjetek egy jót, hogy mi sül ki belőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás