promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lanzafame döntött, villantak a piroslapok a Honvéd-DVTK meccsen
Borítókép:  MTI/Bruzák Noémi
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján a Honvéd 1-0-ra verte a DVTK-t, a MOL Fehérvár FC pedig a Kaposvárt győzte le. A Mezőkövesd azonban csak egy pontot szerzett a Zalaegerszeg otthonában.

A labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapja a Honvéd-DVTK mérkőzéssel zárult. Egy olyan mérkőzéssel, ahol Gazdag Dániel ismét több, remek megoldást mutatott be, Lanzafaménak pedig elég volt egy helyzet, hogy eldöntse a három pont sorsát.

Az utolsó tíz percre az alapvetően kulturált futballt hozó találkozót csipetnyi kocsmai hangulat tette teljessé. A mérkőzés utolsó perceiben Pintér játékvezető előbb gyorsan kiállította Ivanovskit, majd a Bupest Honvéd és a DVTK edzőjét is, piros lappal száműzte a kispadtól.

Azt már az M4 Sport jegyzi meg, hogy

Giuseppe Sannino, a Honvéd olasz mestere a kispadhoz visszatérve begyűjtötte hatodik sárga lapját ebben a szezonban, a 11. mérkőzésén.

Nézzük a forduló további történéseit távirati stílusban:

  • A második Mezőkövesd 1-1-es döntetlent játszott az újonc Zalaegerszeg vendégeként;
  • A duplázó Feczesin Róbert vezérletével 3-1-re győzött az Újpest a Puskás Akadémia otthonában;
  • A Kisvárda a hajrában esett gólokkal 1-1-es döntetlent játszott Pakson
  • Az éllovas MOL Fehérvár FC a találkozó nagy részében emberelőnyben futballozva 2-0-ra győzött az újonc Kaposvár ellen.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás