promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Manchester United–Liverpool: nagy gondban Solskjaer
Borítókép:  IAN KINGTON / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vasárnap Manchester United–Liverpool mérkőzést rendeznek a Premier League 9. fordulójában. A hazai csapat vezetőedzőjének egy csapatnyi sérült játékosa van.

Évekkel ezelőtt a rangadó jelzőt volt illdomos használni, amikor a Manchester United és a Liverpool találkozott. Jelenleg ez csak egy mérkőzés, ahol a bajnokesélyes Pool a jelenleg a középmezőnyhöz tartozó Unitedhez látogat.

Manchester United a 12. helyen áll, két pontra a kiesőzónától, míg a Liverpool eddig minden mérkőzését megnyerve érkezik az Old Traffordra. Az Ole Gunnar Solskjaer által irányított manchesteri csapatnak bőven akadnak gondjai. Nemcsak a mutatott, komolyabb elképzelést nélkülöző játék a probléma, hanem a kezdőcsapatnyi sérült játékos.

 

Az már bizonyos, hogy sem Pogba, sem David de Gea nem léphet pályára. Ahogy Luke Shawnak, Jesse Lingardnak és Mason Greewoodnak is akadnak problémái, rajtuk kívül hosszú ideje kényszerpihenőn van Phil Jones, Diego Dalotról, illetve Eric Bailly is.

Ugyanakkor felépülését követően pályára léphet Anthony Martial, Luke Shaw Aaron Wan-Bissaka és Victor Lindelof is, igaz, hogy ezek a játékosok bírják-e mérkőzésterhelést, az erősen kérdéses.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás