promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rebrov talált pozitívumot a Honvéd elleni meccsben
Borítókép:  MTI/Czagány Balázs
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sok szabálytalanságot és kevés minőségi helyzetet hozó Budapest Honvéd-Ferencváros mérkőzés után Rebrov értékelt.

A hétközi Európa-liga mérkőzés után a Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov hét helyen változtatott a kezdőcsapaton. A Budapest Honvéd ellen az alábbi tizenegy futott ki a pályára:

Gróf - Botka, Blazic, Frimpong, Civic - Ihnatenko, Leandro (Sigér, 25.) - Varga R., Isael (Zubkov, 71.), Nguen (Boli, 84.) - Szihnyevics

Míg a Honvédnál a következőképp nézett ki a kezdőcsapat:

Tujvel - Batik, Kamber, Lovric - Uzoma, Nagy G., Vadócz (Gazdag, 67.), Banó-Szabó (Kesztyűs, 75.), Aliji - Ben-Hatira (Moutari, 86.), Lanzafame

A találkozó nagy részét a szabálytalanságok, a játék tördelése és a számtalan rossz utolsó passz jellemezte. A minőségre némiképp rámutat, hogy a Budapest Honvéd egyszer sem találta el a kaput, igaz, a Fradi is csak kétszer.

A mérkőzés vége lehetett volna pikánsabb, ugyanis a Honvéd-játékosok Blazic kezezésére hivatkozva büntetőt reklamáltak, Andó-Szabó játékvezető azonban nem látott szabálytalanságot, majd lefújta az összecsapást.

A zöld-fehérek ukrán edzője arról beszélt a találkozó után a Fradi.hu szerint, hogy a Honvéd keményen védekezett, s megérdemelten szerezte meg az egy pontot.

Nehéz időszakon vagyunk túl, három meccsünk volt hat nap alatt, de most jön egy kis pihenő a válogatott-szünetnek köszönhetően. Amikor ennyien tömörülnek előttünk az sosem könnyű, és a pálya sem volt a legjobb. A második félidőben több jó lehetőséget is kidolgoztunk. Nem egyszerű sok helyzetet kialakítani egy erősen tömörülő csapat ellen, de nekem sokat jelent, hogy fegyelmezett csapatmunkát vittünk ki a pályára. Háromnapos pihenőt kap most mindenki. Hálás vagyok a szövetségnek, hogy jövőre pótolhatjuk a Debrecen elleni mérkőzést, így nem kell az első adandó lehetőségnél játszani. Hetente átlagban két meccset játszunk, így jól jön a pihenő – mondta Rebrov.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás