promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hat gól: a Real Madrid nagyágyúi szállították a gólokat – videó
Borítókép:  a megsérült Toni Kroos harcol a labdáért. Forrás: AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A listavezető Real Madrid a szezon meglepetéscsapatát, a Granadát fogadta.

Amennyire rossz eredményeket ért el a Real Madrid az előszezonban, és finoman szólva a BL-ben sem brillírozik, annyire elkapta a fonalat a bajnokságban: hiszen veretlenül vezeti a tabellát. Ami még ettől is nagyobb meglepetés, hogy a Barcelona eddig bukdácsolását kihasználva a Granada az a csapat, amely próbálja a lépést tartani a királyiakkal.

 

A nyolcadik fordulóban eme két együttes csapott össze Madridban. A hétközi kellemetlen kupafiaskó után a Real Madrid nekiesett ellenfelének, aminek köszönhetően Karim Benzema már a 2. percben gólt lőtt, és a hazaiak a vezetés megszerzése után sem álltak le. Futószalagon jöttek a lehetőségek, amiket nem sikerült gólra váltani. Ha még nem lett volna eléggé ideges a Santiago Bernabeau közönsége, akkor a 38. percben az lett: a csapat egyik eszét, Toni Kroost sérülés miatt le kellett cserélni. Eden Hazard azonban gyorsan elfelejtette a közönséggel a sérülést, ugyanis a hosszabbítás első percében megduplázta csapata előnyét – ez volt a belga játékos első gólja, amit tétmeccsen a Real Madrid színeiben szerzett.

 

A második félidő nem is indulhatott volna szebben, ugyanis egy kis játszadozás után eljött Luka Modric pillanata, aki hatalmas gólt vágott a jobb felsőbe. Mindenki lerendezettnek tekintette a mérkőzést, kivéve a Granada. Ehhez azonban kellett Alphonse Aréola szerencsétlenkedése, aki összehozott egy tizenegyest, amit aztán nem tudott hárítani. A kiscsapat pedig megmutatta, hogy nem véletlenül áll a tabella második helyén, és rövid időn belül egy gólosra csökkentette a hátrányt – még volt hátra negyed óra. Az egyenlítés már nem jött össze, ugyanis jött a csereként beállt James Rodriguez, és minden lényegi kérdést eldöntött.

[[galeria]]

A hármas sípszót követően a Real Madrid továbbra is vezeti a tabellát, míg a Granada a második helyen áll – egyelőre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás