promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elszökött az esküvőről, hogy ott legyen kedvenc csapata meccsén
Borítókép:  a Shamrock Rovers szurkolóinak egy csoportja. Forrás: irishmirror.ie
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A barátnő reakciójáról nem érkezett jelentés.

A fanatikus szurkolók esőben, hóban, napsütésben mindenhova követik csapatukat. Sokan a jeles eseményeket (házasság, keresztelő, stb.) is úgy próbálják megszervezni, hogy az ne ütközzön a rajongásig szeretett csapat mérkőzésével. Az alábbi, megtörtént eset főszereplőjének nem volt ekkora szerencsére.

Írországban járunk, a Bohemians és a Shamrock Rovers kupamérkőzést vívott szeptember 27-én. Ezen a napon tartotta főszereplőnk legjobb barátja az esküvőjét, a mérkőzés helyszínétől száz kilométerre. A Shamrock Rovers szurkolóját ez nem tartotta vissza, és azt mondta az esküvőn jelen lévő barátnőjének:

„Drágám! Felmegyek az emeletre, belenézek a közvetítésbe!”

Azonban főszereplőnk taxit hívott, és elhajtott a száz kilométerre lévő mérkőzésre. A lagzi népe evett, ivott, szórakozott, és valószínűleg nem is derült volna ki a dolog, ha a szurkoló elegáns ruhájában nem üt el a többi drukkertől. Ennyi pont elég volt a helyszínen tartózkodó egyik fotósnak, aki bőszen kattintgatta a masináját. Majd a mérkőzés végén újra taxiba pattant a szurkoló, és visszatért a lagzi helyszínére. Ezeket a képeket látva bukott le a fiatalember a barátnője előtt.

A taxi viteldíja, forintra átszámolva, nagyjából 70 000 forint. A történetet hallva a Shamrock Rovers csapatkapitánya felajánlotta, hogy kifizeti az út felét.

A szurkoló boldog lehet, hiszen csapata a Shamrock 2-0-ra győzött, az útdíj felét is megspórolta. A barátnő reakciójára azért kíváncsiak lennénk...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás