promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bűnrossz félidőt játszott a Manchester United és az Arsenal – videó
Borítókép:  nem bírt egymással a két angol nagycsapat. Forrás: AFP/Paul Ellis
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már az angol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában – szakadó esőben – összecsapott a két nagyágyú.

Nem finomkodhatunk a szavakkal: borzasztó első félidőt produkált a Manchester United és az Arsenal. Aki egy kicsit is jártas a futball történelmében, az pontosan tudja, hogy valószínűleg az 1980-as években játszhattak így az angol csapatok: rengeteg birkózás, még több szabálytalanság, és jó néhány sárga lap borzolta a kedélyeket – miközben a nézők a késői órára való tekintettel elbóbiskolhattak.

A félidő végére azonban egycsapásra megváltozott a helyzet: mindkét kapu előtt adódott egy-egy nagyobb helyzet, sőt, a vendégek előtt kettő is. Aztán egy Arsenal szöglet után kontrát indított a Manchester United, az utolsó passz végül rossz lett volna Paul Pogbának, de a hazaiak szerencséjére érkezett Scott McTominay, aki hatalmas gólt ragasztott a hálóba.

Éppen csak eltelt egy pár perc a második félidőből, amikor Axel Tuanzebe odapasszolta Sakának a labdát, aki azonnal kiugratta Pierre-Emerick Aubameyangot, aki higgadtan emelt a hálóba – a gól apró szépséghibája, hogy Tuanzebe a Manchester United labdarúgója. Aubameyang először nem mert ünneplni, mert a partjelző lest jelzett, ám jött a VAR és megadta a találatot.

A maradék időben mindkét oldalon helyzeteket alakítottak ki a csapatok, ám a tragikus első félidő után, egyik csapat sem érdemelt volna győzelmet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás