promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mourinho őszintén elmondta, hogy mi hiányzik a United játékából
Borítókép:  PEDRO FIUZA / NURPHOTO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

José Mourinho a Manchester United korábbi edzője, válaszolt arra a kérdésre, hogy most mi hiányzik Unitedból.

A Manchester United és José Mourinho útjai 2018-ban elváltak. A portugál szakember azóta csapat nélkül van, de, hogy ne maradjon futball nélkül a Sky Sports szakértőjeként dolgozik.

Korábbi csapata, a United, a hétvégén újabb vereséget szenvedett. Az Ole Gunnar Solskjaer által együttes a West Hamtől kapott ki 2-0-ra, s már a mérkőzés alatt a szurkolók a norvég szakember távozását követelték.

Természetesen a Sky Sports stúdiójában is szóba került a United. Mourinho arról beszélt, hogy ez, a mostani együttes rosszabb, mint amilyen az előző idényben volt. (A portugál a 2018/2019-es idény közben rúgták ki.) Arra a kérdésre pedig, hogy mi hiányzik a Unitedból, a Chelsea-nél és az Internél is dolgozó a következőt mondta:

„Ebben a pillanatban minden.”

De valójában edzői problémáról van szó? A Kislány, nagy foci Facebook-oldal szúrta ki Alex Shaw, az ESPN újságírójának írását. A szakíró rávilágít, nem Solskjaer a United fő problémája.

„Az élősködő tulajdonosok, az alkalmatlan vezetőség. Ha kirúgnák Solskjaert, mi történne? A United ugyanezzel a kerettel folytatná. Felháborító a klub menedzselése! Nem lennék meglepve, ha a csapat a tabella alsó felében végezne.” 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás