promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nem izgat, hogy Ronaldo ellen játszom”
Borítókép:  NICOLAS TUCAT / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Juventus a Brescia csapatához látogat a Serie A hétközi fordulójában. De a hazaiak újdonsült igazolását, Mario Balotellit nem izgatja, hogy Ronaldo ellen játszik majd.

Hétközi fordulót rendeznek a Serie A-ban. A második helyen álló Juventus a tizenegyedik Brescia csapatához látogat. Ahhoz az együtteshez, amelyhez ez év augusztusában érkezett Mario Balotelli. Természetesen a találkozó előtt megszólaltatták a támadót, aki a maga könnyed és laza stílusában fogalmazta meg magvas gondolatait – írja a Goal.

„A világ egyik legjobb játékosának tartom Messi mellett, egyúttal egy igazi bajnoknak, de gyáltalán nem izgat, hogy Ronaldo ellen játszom”

 – jelentette ki Balotelli, akinek ez lehet majd első mérkőzése új csapata színeiben. Eddig azért nem léphetett pályára, mert még érvényben volt a Marseille játékosaként kapott eltiltása.

Balotelli hozzátette, arra koncentrál majd, hogy gólt szerezzen, egyúttal elmondta, az elmúlt időszak edzéseinek eredménye, hogy olyan jó fizikai állapotban érzi magát, mint amikor a Manchester Cityben futballozott. 

„Az elmúlt másfél hónapban többet dolgoztam, mint karrierem utóbbi tíz évében”

– fogalmazott Balotelli.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás