Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bottle Cap Challenge: egy magyar pólós megcsinálta a lehetetlent

Sport & Szabadidő

Gaba - 2019.08.12. 13:20

Konarik Ákos, így hívják azt a magyar vízilabdást, aki a medencéből, nagyjából 3 méteres távolságból megcsinálta a Bottle Cap Challenge-t. Elképesztő dobás. Videó!

A Bottle Cap Challenge, vagyis a kupak palackok tetejéről való letekerése lábbal, egészen komoly kis kultusszá nőtte ki magát nyár eleje óta. Zlatan Ibrahimovic, Jason Statham, Ryan Reynolds, mint megpróbálkoztak vele több-kevesebb sikerrel. Sergio Ramos például nyelvvel hajtotta végre az akciót. Egy magyar vízilabdás most labdával.

Az UVSE, vagyis az Újpest vízilabda csapatának egyik Insta-videóját az Index szúrta ki. A medencében a 2017 óta az UVSE-ben pólózó Konarik Ákos látható, aki tökéletes ívben, sebességgel dobja el a labdát, mely lassítva csavarja le a kupakot a palackról.

Nem tudjuk, a 18 éves játékos mennyit gyakorolt, gyanítjuk, nem keveset, ugyanis saccra 2,5-3 méterre lehet a palacktól, amikor eldobja a labdát. Hihetetlenül jó labdaérzéke van.

Várjuk a következő challengert, a sor szinte vég nélkül folytathatjó, darts nyíllal vagy billiárd golyóval például még senki sem próbálkozott.

Borítókép: Instagram/UVSE

Vissza a főoldalra.
Jason Momoa az Aquaman 2. lefújásával fenyegetőzik