promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amikor Ronaldinho is elszégyelli magát Federer zsenialitása láttán
Borítókép:  AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 38 éves Roger Ferderert egy videóválogatással köszöntjük 38. születésnapján. A felvételből az is kiderül, hogy a klasszis simán megcsinálja teniszütővel a kezében, mint amit Ronaldinho egykor a pályán focilabdával.

[[adv]]

Roger Federernek ma van az első teljes napja a 38 évesek táborában, illik megemlékezni valamiképp e jeles eseményről. Például egy kis videózással, a Federer-videók ugyanis megunhatatlanok, ha az ember kicsit is szereti a teniszt. Az egyik válogatás a világklasszis játékos tíz legszebb ütését veszi számba, persze van még vagy száz ilyen tíz legszebb ütés, de nézzük a felvételt.

A Berdych elleni őrületes rövidítés bemelegítésnek jó, a cseh állva nézte. Anderson ellen olyan röpteháborúba bonyolódott, melyet csak ő nyerhetett. A labdament láttán a riporter csak ennyit tudott mondani:

„Ez most valami vicc?”

Aztán következik a legnagyobbak legnagyobbika, amivel még az őrült virtuóz, Nick Kyrgios is csak karácsonyra lepi meg magát olykor. Federer Gulbis-szal mérkőzött Madridban még 2010-ben, s a lett egy rövidítéssel behívta őt a hálóhoz. Nem kellett volna. Federer balra, az ellentétes adogatóudvar felé nézett, Gulbis persze el is mozdult erre, s közben jobbra bepöttyintette a labdát. Ronaldinho felállva tapsolta volna a rá jellemző mozdulatsort. (A lenti videón 1.36-tól).

Ronaldinho fénykorában valahogy így csinálta ezt. 

Djokovic londoni szivatását, a Schoorel elleni láb közötti nyerő ütést, Agassi hitetlenkedését vagy Roddick ütőhajigálását még érdemes megnézni a felvételen.

Boldog születésnapot a legelegánsabban teniszező géniusznak!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás