promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kyrgios megint elszabadult a teniszpályán
Borítókép:  standard.co.uk
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A washingtoni Citi Openen Nick Kyrgios, az ausztrál fenegyerek megint minősíthetetlenül viselkedett. Beszólt a székbírónak, ripityára törte az ütőjét, majd két szettben győzött egy sokkal előrébb rangsorolt játékos ellen.

Nincs új a nap alatt, Nick Kyrgios, ha úgy tartja kedve, még mindig egy ordas nagy bunkó. Mindemellett továbbra is a világ egyik legtehetségesebb teniszezője. Ezt most épp a washingtoni Citi Openen mutatta meg.

A második fordulóban a ranglista 33. helyén álló Simon Gilles ellen lépett pályára, s ahogy az lenni szokott, nem sokáig bírta cérnával. Az egyik labdamenet után háromszor is odavágta az ütőjét a földhöz, ami totálkáros lett. A ranglista-52. ausztrál megszánta egyik apró rajongóját, s nekiadta a lefittyedt ütőt. A srác szája fülig ért.

A mutatvány itt nem ért véget, Kyrgios ugyanis folyton folyvást pörölt a székbíróval. Szegény Fergus Murphy a Queens Clubban hat hete megkapta ugyanezt a teniszezőtől, s most sem tette zsebre, amit hallott.

Kyrgios végül 6-4, 7-6-os győzelmet aratott, Gilles-lel kezet rázott a hálónál, Murphy-vel azonban nem.

Sőt, a meccs végén egy darab krumplinak nevezte karokkal és lábakkal.

Kyrgios azért időnként önkritikát is képes gyakorolni. Egyik első szervája igen gyengére sikeredett, s a vonalhoz visszalépve csak ennyit mondott:

Ez volt életem legrosszabb szervája.

Aztán ütött egy hatalmas ászt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás