promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A BMW szívhez szóló reklámot forgatott a Mercedes távozó vezérével
Borítókép:  Youtube
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Humoros-kedves reklámot készített a Mercedes távozó vezérigazgatójával, Dieter Zetschével a BMW. Az utolsó napjáról készült a spot, melynek érdemes megvárni a végét.

[[adv]]

A nyugdíjba vonulás a jövő felfedezéséről szól

– hangzik a BMW legújabb reklámfilmjének üzenete. A spot főszereplője Dieter Zetsche, a Mercedes vezérigazgatója, aki most vonult vissza. Az F1-es istálló a két héttel ezelőtti Spanyol Nagydíjon kettős győzelemmel ajándékozta meg, Lewis Hamilton és Valteri Bottas a vállára vette a mercis ikont a dobogón.

Zetsche 1976 óta állt a Daimler-Benz alkalmazásában, s 2006 óta vezette a Mercedest. Ennek ellenére nem a gyártó készített róla búcsúreklámot, hanem a nagy rivális BMW. Tegyük hozzá, hogy a két cég nemrégiben egymilliárd eurós együttműködési szerződést írt alá, tehát olyan nagy ellenségeskedésről azért nem beszélhetünk.

A reklámban Zetsche utolsó napja pörög végig, melynek során elköszön munkatársaitól az irodában, leadja a kártyáját, s kocsija elhajt a stuttgarti főhadiszállás elől. Amikor hazaérnek, sofőrje is kezet ráz vele még egyszer, s elmegy.

Végre, szabadság – olvasható a felirat a képernyőn, miközben nyílik a garázsajtó, s Zetsche egy a BMW hibrid i8-asával kihajt a kapun. A BMW végezetül megköszöni az igazgatónak a sok éven át tartó versengést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás