promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyolc nyeretlen mérkőzés után végre győzelemnek örülhet Dárdai
Borítókép:  ANKE WAELISCHMILLER / SVEN SIMON / SVEN SIMON / DPA PICTURE-ALLIANCE / Belső kép: SOEREN STACHE / DPA / dpa Picture-Alliance
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Dárdai Pál irányította Hertha BSC a német első osztály 32. fordulójában 3-1-re verte a VfB Stuttgartot. A magyar szakember nyolc nyeretlen mérkőzés után újra győzelemnek örülhet.

A Hertha BSC jól indult a német elsőosztály 2018/2019-es szezonjában, aztán az elmúlt nyolc mérkőzésben nagy mélyrepülést produkált. Hat vereség és két döntetlen. Az eredmény egyrészt, hogy csapat az Európa-liga indulást jelentő helyek elérhetetlenné váltak, másrészt, részben a rossz szereplés miatt a berlini klub április 16-án úgy döntött, nyártól már nem Dárdai Pál írányítja a csapatot.

 

Egy hosszabb rossz időszak után azonban végre győzelemnek örülhetett a Hertha BSC közönsége és a vezetőedző, Dárdai Pál. A berlini együttes hazai pályán verte ugyanis a kiesőhelyen álló VfB Stuttgartot Ibisevic, Duda és Kalou góljaival. Az alapvetően kiegyenlített mérkőzést (labdaabirtoklás 50-50 százalék) a hatékonyabb helyzetkihasználás döntötte el. Hiszen míg a Hertha BSC hat kaput eltaláló lövéséből három találat született, addig a Stuttgart mindössze kétszer talált kaput, s mindössze egy gólt szerzett. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás