promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb hírek érkeztek a szívrohamot szenvedett egykori Real-kapusról
Borítókép:  PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Real Madrid egykori kapusa, Iker Casillas a szerdai edzésen szívinfarktust kapott, most újabb hírek érkeztek állapotáról. Arról pedig, hogy hogyan tovább, majd később az orvosokkal együtt dönt a játékos.

Korábban a Real Madridban, jelenleg pedig a Porto csapatában védő Iker Casillas edzésen kapott szívrohamot – írtuk meg sok más portállal együtt.  A tréninget azonnal félbeszakították, majd kórházba szállították a játékost, ahol később stabilizálták az állapotát.

A játékos megoperálták, később pedig üzent is.

„Minden rendben van, az ijedtség nagyobb volt. Köszönöm mindenkinek az üzeneteket és a szeretetet" – írta a Twitteren a hálóőr.

Mint a Porto orvosa Nelson Puga pozitívum az eseményben, hogy a játékos az edzésen kapott szívrohamot, hiszen így az edzőközpontban azonnal el tudták látni. A csapat orvosa úgy véli, nem lesz következménye a történteknek –olvasható az Expressen. Azonban kiemelte, egyelőre nem érdemes a jövőről beszélni, az a fontos, hogy Casillas gyors segítséget kapott és mindenki, egyúttal ő is megnyugodott. Hozátetette: alapvetően több tényezőtől is függ a folytatás, de erről majd később fognak egyeztetni a hálóőrrel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás