promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A sokadik vereség után a Manchester United edzője keményen üzent
Borítókép:  OLI SCARFF / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ole Gunnar Solskjaer, a legutóbbi Everton elleni meccs után üzent a Manchester United játékosainak.

A Manchester United pazarul indult Ole Gunnar Solskjaerral. Már arról suttogtak többen az első tíz veretlen mérkőzés után, hogy a csapat akár odaérhet a harmadik helyre is, ami José Mourinhóval igencsak távolt volt.

Az utóbbi hetekben ellekezőjére fordult minden. A csapat legutóbbi öt mérkőzésén mindössze három gólt rúgott, s csak egyet nyert meg, és az is inkább szerencsés siker kategóriájába tartozik. (West Ham United ellen 2-1-es siker.) Egyúttal kettős vereséggel búcsúzott a Bajnokok Ligájától.

Legutóbb az Evertontól kapott egy négyes a United, amely után a csapat vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer a Sky Sportsnak nyilatkozva egyrészt elnézést a szurkolóktól a látottak miatt, másrészt jelezte, a tehetség önmagában nem elég. Később pedig kemény üzenetet fogalmazott meg játékosai felé. 

„Azt akarom, hogy, az én csapatom legyen a liga legkeményebben dolgozó csapata. Olyan, mint amilyen Sir Alex Ferguson idején volt. Nem számít mennyire tehetséges valaki, többet kell futnia mint bárki másnak" – fogalmazott.

Kitért arra is, hogy játékosai fizikai állóképessége nem megfelelő, egyúttal azt is elmondta, ő sikeres lesz ennél a klubnál, azonban lesznek olyanok, akik ennek a sikernek nem lesznek részesei.

Ami pedig az állóképességet, futóteljesíményt illeti. A Mirror március végi adatai szerint a Premier League harmadik legkevesebbet futó csapata a United (3,240 kilométerrel), nála csak a Brighton és a Cardiff tett meg kevesebb kilométert.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás