promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Federer nagyon megdicsérte Fucsovicsot
Borítókép:  Getty
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

„Szeretem az ilyen játékosokat, akik szépen építgetik a karrierjüket, elérik a top százat, aztán a top hetvenet, most pedig már tagjai a top ötvennek, és ezzel még nincs vége...” – fogalmazott a svájci klasszis.

Mint arról beszámoltunk, Fucsovics Márton szoros mérkőzésen szenvedett vereséget a svájci klasszistól, Roger Federertől. Veresége ellenére a magyar játékos várhatóan a 31. helyre jön fel a jövő heti ATP-rangsorban.

A találkozót követően Federer elismerő szavakkal nyilatkozott 7-6, 6-4-re legyőzött ellenfeléről. A korábbi világelső szavait Fucsovics osztotta meg Facebook-oldalán:

„Márton jól játszott, szintet lépett azóta, mikor legutóbb találkoztunk. Szeretem az ilyen játékosokat, akik szépen építgetik a karrierjüket, elérik a top százat, aztán a top hetvenet, most pedig már tagjai a top ötvennek, és ezzel még nincs vége, hiszen Márton a következő években is meghatározó teniszező lesz. A legjobbakkal is jó meccseket játszik, olykor le is győzi őket. Tavaly nagyon jó éve volt, versenyt nyert Svájcban, néhány hete egy másik tornán is döntőt játszott, most pedig itt is remekelt. Szoros küzdelem volt, kis különbséggel tudtam csak nyerni, holott az emberek, ha ránéznek az eredményre, azt hihetik, ez két sima szett volt. Pedig nem.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás