promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A franciák úgy vélik, Neymar állandóan provokál, túl sokat enged meg magának
Borítókép:  AS
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez derül ki a francia rádió, az RTL által készített felmérésből. Persze, a PSG megkérdőjelezi ennek hitelességét.

A francia rádió állomás, az RTL készített egy reprezentatív felmérést az ország lakosságának körében a PSG játékosa, Neymar kapcsán. Ebből kiderül, hogy a megkérdezetttek 84 százaléka úgy gondolja: a brazil világsztár veszélyes játékot játszik, provokálja védőit, túl sokat enged meg magának – szemlézi a hírt a BBC.

Az RTL röpke kutatásának okát a PSG–Strasbourg francia kupameccsen történtek adták, amelyen Neymar olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy tíz hétig pihennie kell, így biztosan kihagyja csapata Manchester United elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős mérkőzéseit.

Mint azt a francia kupamérkőzés után, a Strasbourg játékosa, Anthony Goncalves elmondta, Neymarnak ez a stílusa (utalva egy, a találkozón bemutatott esernyő cselére), de ne jöjjön és panaszkodjon, amikor rugást kap.

„Nagyszerű játékos, tisztelem őt, élvezi, amit csinál, de ne kezdjen ezek után siránkozni” – mondta Goncalves.

Természetesen a PSG sem hagyta annyiban az ügyet. Közleményükben megkérdőjelezték a felmérés hitelességét, továbbá jelezték, hogy mindennek nem lesz más a hatása, minthogy a futball legnagyobb géniusza távozik a francia bajnokság közegéből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás