promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már nem lesz Federer–Nadal elődöntő
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Rod Laver Arénában feszült egymásnak Roger Federer és a görög Stefanos Tsitsipas, és bizony az előbbi volt bomba formában. A 37 éves Federernek most nem jött a taktika, hogy rövid és gyors labdamenetek legyenek a dologból, és rengeteg ki nem kényszerített hibát is ütött. A svájcinak voltak lehetőségei, de nem tudta kihasználni őket, és el is mondta az interjúban, a jobb játékostól kapott ki ma, de igazából ez nem látszott a pályán.

Végig iszonyatosan szoros meccs volt. Az első szettet tudta csak elcsenni Federer tie-breakben, ami 13-11 lett. Itt egy néző bekiabált egy outot, és ez megzavarta a görögöt, de nem ezen ment el a labdamenet igazából.

Utána ez a bekiabálás már mindegy volt, Tsitsipasban meg volt az erő, hogy feltámadjon, és 3-1-re verte a svájcit. Ebből még volt két tie-break, szóval tényleg szoros mérkőzés volt, és majdnem 4 óránként keresztül nyúzták egymást.

Nadal ennél simábban verte Berdychet, 6:0, 6:1, 7:6-ra, de így már nem lesz meg a Federer – Nadal elődöntő, amire nagyon sokan vártak. A Djokovic–Nadal döntő azonban még összejöhet, és valljuk be, jelenleg ez a papírforma.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás