promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fucsovics Marcit egy horvát titán búcsúztatta el Melbourne-ben
Borítókép:  Fotó: Fucsovics Marci/Facebook
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Habár jól sikerült Fucsovics Mártonnak a kezdés az Australian Open – legyőzte Alberto Ramost az első fordulóban, a folytatás már rázósabbnak tűnt. Magyar idő szerint csütörtök hajnalban a világranglista 12. helyén tanyázó Borna Coric ellen kellett pályára lépnie mintegy 3 ezer ember előtt.

Az első szettben a magyar brékelt először, majd a 22 éves, rendkívül tehetséges horvát kétszer is elvette az adogatását, s a szettet is behúzta. A második játszmában még erőteljesebb tenisszel rukkolt elő Coric, és az ellenfél adogatásait sokkal hatékonyabban támadta. Ebben a mutatóban sokkal jobbnak bizonyult Fucsovicsnál, 4/5-0/4. Mindketten kértek ápolást, s mindketten a combjuk miatt, de nem csak emiatt csúszott a meccs. Eleredt az eső, és majdnem egy órán át kellett állt a játék.

fucsovics coric ao2

Sajnos ez csak időlegesen halasztotta Fucsovics Márton búcsúját, ami a levegőben lógott, ugyanis a záró játszma is adogatásvesztéssel indult. Bár ebben a szettben több lehetősége is volt a nyíregyházi játékosnak a brékre, nem élt vele, így több mint 2 óra alatt, 6:4, 6:3, 6:4-re kikapott, s ezúttal a második fordulóig volt versenyben Melbourne-ben.



A tornán második kiemelt Babos Tímea-Kristina Mladenovic kettős női párosban bemelegítésnek sem túl hasznos meccsen búcsúztatta az Olaru-Voskobojeva duót. A 6:0, 6:3-as győzelem alig több mint egy óra alatt megvolt.

Babos egyesben korábban Sloane Stephens ellen kikapott, így a női és a vegyes párosra összpontosíthat. Vegyesben Fucsovics Mártonnal az oldalán pénteken lép pályára legközelebb. 

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás