promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zsarolás, kényszerítés: ezek a vádpontok C. Ronaldo nemi-erőszak ügyében
Borítókép:  Forrás: uniradioinforma.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Cristiano Ronaldo nemi erőszak-ügyében újabb fejlemény történt kedden: az állítólagosan megerőszakolt hölgy ügyvédei közölték a pontos vádakat, mellyel a labdarúgót illetik. A lista hosszú.
Érzelmi és egyéb kényszerítés, csalás, visszaélés, zsarolás, rágalmazás, szerződésszegés.
Az akkor 34 éves, egykori modell Kathryn Mayorga, aki a Der Spiegel német lapnak azt állította, hogy 2009-ben, egy Las Vegas-i szállodában megerőszakolta Ronaldo, büntetőfeljelentést tett a focista ellen a fenti vádak alapján. Ronaldo pont ezen a nyáron igazolt a Manchester Unitedből a Real Madridba, ekkor már világsztár volt.

Cristiano Ronaldo a hétvégén Instagramon annyit mondott egy videóban az ügy kapcsán, hogy az egész álhír, a nő állításai arra jók, hogy pénzt próbáljanak kicsalni tőle. Ügyvédje úgy véli, hogy az állítások hamisak, és súlyosan sértik ügyfele személyes jogait.

A Las Vegas-i rendőrség annyit közölt, hogy újranyitják a feltételezett szexuális erőszak aktáját, melyet 2009. június 13-án nyitottak. Az áldozat akkor nem nevezte meg erőszaktevőjét, és nem adott személyleírást arról, aki állítása szerint megerőszakolta. Egyedül az orvosi vizsgálat zajlott le.

A hölgy azt állítja, hogy az eset után Ronaldo ügyvédei egy szerződést írattak alá vele, melyben vállalja, hogy 375 ezer dollárért cserébe hallgat a történtekről.

A nőnek nem lesz egyszerű dolga a bizonyítással, hiszen maradandó sérülést nem okozott neki a futballista, így csak arra számíthat, hogy az USA-ban az ilyen eseteket alaposan kivizsgálják, s az amerikai jog erőteljesen a feltételezett áldozatot védi.

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás