Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Fucsovics-ügy: újabb elnökségi tag állt fel a szövetségben

Sport & Szabadidő

Promotions - 2018.09.05. 06:08
Fucsovics Márton, és az időközben hozzá csatlakozó Babos Tímea hosszú ideje zajló vitát folytat az MTSZ-szel. Számtalan cikkben taglaltuk az összeütközés okait, eredményeit.

Mostanra odáig fajult a helyzet, hogy a szövetség pontos pénzügyi elszámolását követelő, a gazdálkodást, sőt a szövetségi kapitány személyét kritizáló Fucsovics Márton kijelentette, nem vesz részt a csehek elleni Davis Kupa play-off mérkőzéseken. Ezen felül pedig berekeszti a szövetséggel való kommunikációt, és sem ő, sem Babos nem hajlandó addig részt venni az MTSZ által szervezett rendezvényeken (a hazai Davis Kupa, vagyis válogatott mérkőzések is ilyenek), amíg nem változik az elnökség összetétele.


Ennek fényében érdekes az információ, mely kedden este a birtokunkba jutott. E szerint újabb elnökségi tag távozott a szövetség vezérkarából. Ezzel négyre csökkent az elnökség tagjainak száma, hisz korábban tudomásunk szerint Bogyó László és Lichtenberger Attila is beadta a lemondását. Úgy tudjuk, ezúttal Papp Zoltán döntött úgy, hogy nem vállal tovább közösséget a testület ügyeivel. Nehezünkre esik elhinni, hogy a lemondási hullám független volna a Fucsovicsék által görgetett ügytől.

A lemondások megerősítését korábban is kértük Richter Attila főtitkártól, de telefonon nem kívánt reagálni, és az e-mailben feltett kérdésinkre sem válaszolt. Papp Zoltán távozása felől is érdeklődtünk nála, amint válaszol, frissítjük a cikkünket.

teniszszov elnokseg

Annyit azért nem árt tudni, hogy a héttagú elnökségből így már csak egy embernek kell felállnia, és döntésképtelen lesz a testület. Ebben az esetben tisztújításra lenne szükség, s akár Fucsovicsék kívánsága is teljesülhet, hisz elindulhatna valamiféle vérfrissítés a vezetésben. Információink szerint nem Papp volt az utolsó ember, aki fontolgatta a lemondását.

(Gabay Balázs)

Borítókép: Forrás: wikipedia.org

Vissza a főoldalra.
A luxemburgi fociforradalom nyomába eredtünk