Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sehol sincs az olimpiai pályázatunk logója

Sehol sincs az olimpiai pályázatunk logója

Sport & Szabadidő

Sehol sincs az olimpiai pályázatunk logója

Sport & Szabadidő

Promotions 11:49
A logó pályázati kiírására - amelyre bárki jelentkezhetett -, január végéig nyújthatták be elképzeléseiket hazai grafikusok, designerek. Tudatos döntés - írták -, hogy Budapest máskor és máshogy jelenik meg, mint a többi pályázó város. A logó bemutatásának időpontjára vonatkozóan semmilyen előírás nincs.

A pályázatra száz hazai grafikus több mint száznyolcvan logótervezete érkezett be, közülük a legjobb hat került az utolsó fordulóba, és várhatóan pár héten belül választják ki közülük azt, amellyel Magyarország szerepel majd az olimpiai pályázat 2017 szeptemberéig tartó folyamatában.

logo
Több sajtótermék szombaton a 2024-es olimpia megrendezésére pályázó négy város - Párizs, Róma, Los Angeles és Budapest logói között a magyar fővárosét a magyar címer alatt szereplő öt karika ábrázolásával jelenítette meg. A fenti képet a Sky Sports volt kénytelen összefabrikálni.

A Budapest 2024 Nonprofit Zrt.-t a Magyar Olimpiai Bizottság a fővárossal közösen hozta létre az olimpiai pályázathoz kapcsolódó feladatok kezelésére, azét, hogy Budapest sikeres pályázatot nyújthasson be a 2024-es olimpia megrendezésére. a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke azt mondta: "Ebben nem szerepelnek olyan jellegű konkrétumok, amelyeket ne lehetne módosítani a későbbiek folyamán, ez egy beugró. Csak elszúrni lehet, itt még nem tudunk előnyt szerezni".