promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zörögve csörtet a hidegfront Magyarország felé, már tudjuk, mikor robban be - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő várható majd a hétvégén Magyarországon.

Az elmúlt időszakban az lett a trend kis hazánkban, hogy bizony a hétvégére sokszor elromlott az idő, és ezt már nagyon sokan megfigyelték, így a médiaterekben is sokszor feljön ez, hogy már megint jön-e az elromló időjárás a hétvégére. "Mindig a hétvégére romlik el az idő" - áll a mostanában nagyon trendi megjegyzésben, amelyet nagyon sokan felemlegetnek a hétvége felé közeledve.  Vajon most is ez vár ránk?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint a most ránk váró hétvégére azonban nem feltétlenül állja meg az a mondás. Bár hozzátehetjük azt, hoyg van némi igazságtartalma az előttünk álló időszakra. A szombat még napos lesz, ám hidegfront tör be Magyarországra, ami már előre vetíti, hogy az időjárásban változás következik majd be az utána következő napokban.

A teljes igazsághoz pedig az is hozzátartozik, hogy a napos szombatot követően érkező hidegfront hatására ugyan már vasárnap sem lesz annyira kellemes idő, de igazán mozgalmassá a jövő hét elején válik a légkör.

Az OMSZ YouTube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy Magyarország egyes tájain milyen idő vár majd rátok, miylen időben lesz majd részetek az elkövetkező napokban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás