promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális baki élő adásban, csuromvizes lett a reggeli műsor időjárás-jelentésének egyik szereplője
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rendhagyó helyszínt választottak, meglett a böjtje.

Az időjárás-jelentés a reggeli tévéműsorok egyik leghálásabb része, hiszen olyankor készülődés közben is mindenki odarohan a képernyő elé, hogy megnézze, vigyen-e esernyőt magával aznap, vagy öltözzön-e melegebben.

A színésznőként is ismert Alison Hammond pár éve élőben jelentkezett be a britek This Morning című adásában, és a stáb azt találta ki, hogy a nem túl kecses alkatú hölgy a Brit- és az Ír-sziget térképén ugrabugráljon időjárás-jelentés közben, ráadásul egy valódi víztükör tetején.

A helyszín a liverpooli Albert Dock volt, és Alison igazán hamar feltalálta magát a szokatlan közegben. Amikor arról beszélt, hogy Walest eső fogja áztatni, még egy locsolókannával is megöntözte az országot szimbolizáló vörös sárkányt.

Aztán sebesen Skócia felé iramodott, ott is közölt néhány szót a nézőkkel, miközben a stúdióban ülő műsorvezetők elképedve bámulták a cirkuszi mutatványba illő produkcióját. Pedig a hab a tortán még ezután következett.

A színes bőrű hölgy átpattant Észak-Írországba, ahol két jóképű, és kissé alulöltözött fiatalember fogadta. Az eredeti funkciójuk nem derült ki, viszont ott hármasban olyan történt velük, amit alighanem mindenki egy életre megjegyzett.

A poént most nem szívesen lőnénk le, helyette érdemes megnézni a rövidke videót. A csattanó helyett eláruljuk, hogy a mai napon (november 10.) délután Magyarországon akár kisebb eső is lehet, főleg a Dunántúlon és az északkeleti megyékben. Éjszakára a szélvédett tájakon pedig köd képződik az Országos Meteorológiai Intézet jelentése szerint.

És íme a bakivideó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás