promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Éjjel-nappal fűthetünk pénteken, cudar idő vár ránk, de már látszik némi reménysugár is
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hét leghidegebb napja előtt állunk.

Lassan meg kell szoknunk a hajnali fagyokat, akinek kocsija van, annak időszerű elgondolkodnia a téli gumik felrakásán, az ablakmosó folyadékot viszont mindenképpen cseréljük fagytűrőre, ha nem akarunk kellemetlenséget belőle. Csütörtök estétől nyugat felől egyre több magasszintű felhőzet érkezik, de a Tiszántúl reggelig még derült maradhat. Csapadék nem lesz. A délkeleti szél a Dunántúl északi felén megélénkülhet – jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a Dunántúlon 3 és 7, a Dunától keletre 0 és -4 fok között valószínű, de a fagyzugokban, homokhátságokon hidegebb is lehet.

Péntek reggeltől a nap első felében fátyolfelhős idő várható szűrt napsütéssel, amiből a legtöbb a keleti országrészben lesz. Délutántól helyenként már elkezd megvastagodni a felhőzet, így erősen felhős részek is előfordulhatnak. A délies légmozgás időként megélénkülhet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 19 fok között várható, északkeleten lesz a hűvösebb.

Ha a távolabbi előrejelzést nézzük, szombattól már nem lesznek hajnali fagyok, sőt a nappali csúcshőmérséklet újra meghaladhatja a 20 fokot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás